A Vorwerk Thermomix™ egy egyedülálló, minden az egyben készülék, amely a kulináris lehetőségek tárházának megnyitásával megváltoztatja a főzési szokásait, miközben időt és fáradtságot spórol! A kompakt design alig foglal nagyobb helyet egy A4-es papírlapnál, de óriási teljesítményével, sokoldalúságával forradalmasította a konyhai munkák nagy részét.


A Thermomix™ 12 konyhai gép funkcióját egyesítve többek között súlyt mér, mixel, aprít, őröl, dagaszt, elegyít, párol, főz, habot ver, szabályozott hőfokon melegít, kever és emulgeál.

Az új Thermomix a digitális korba repíti konyháját gyönyörű, színes érintőképernyős kijelzőjével.
Az intelligens Recept chip használatával az Irányított Főzési Funkció során a kijelzőn követheti a recept útmutatásait, vagyis a készülék képernyőjén megjelenítve, lépésről-lépésre vezeti végig Önt a recepten, így a siker garantált. A Thermomix™-re szabott receptek tökéletesen működnek – Önnek csak bele kell tennie a hozzávalókat és a Thermomix™ beállítja hozzá az időzítést és a hőfokot. Egyszerű és gyors alternatívája a manuális főzési funkciónak, Önre bízva a választást. A sok beállítási lehetőség ellenére a könnyen kezelhető felület és az érintőképernyő elképesztően egyszerűvé teszi a készülék használatát.

Egy képernyő és egy kapcsológomb segítségével minden elvégezhető. Újraértelmeztük az egyszerűséget.